Backstreet Boys esitti hittiään ala-asteen musiikkitunnin soittimilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poikabändi Backstreet Boys nautti 1990-luvun loppussa valtavasta suosiosta etenkin esiteini- ja teini-ikäisten tyttöjen keskuudessa. Nyt yhtyeen tunnetusta hitistä kuullaankin versio, joka olisi ollut omiaan ala- ja yläasteiden luokkahuoneissa.

Backstreet Boys, Jimmy Fallon ja hänen Tonight Show -ohjelmansa housebändinä toimiva The Roots yhdistivät voimansa tulkitakseen I Want It That Way -hittiä. Kappaletta esitettiin ala-asteen musiikkitunneilta tuttuja soittimia hyödyntäen.

Balladia säestävät perinteisen taustan sijaan xylofoni, marakassit, melodica, tamburiini, triangeli ja muut yksinkertaiset soittimet. Valitettavasti kaikkien musiikintuntien murheenkryyni, nokkahuilu, jää puuttumaan videon soittimista.