Oletko tulevaisuuden DJ-tähti? Stara ja Electric Festival järjestävät DJ-kilpailun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lifestyle- ja viihdelehti Stara ja Electric Festival järjestävät yhteistyössä kilpailun, jossa etsitään tulevaisuuden suomalaisia DJ-tähtiä. Parhaat DJ-lupaukset palkitaan mahdollisuudella päästä esiintymään Helsingin Messukeskuksessa järjestettävään Electric Festivaliin sunnuntaina 22. heinäkuuta 2018.

Voittajat pääsevät esiintymään todella raskaan sarjan tapahtumaan, sillä sen päätähtinä nähdään maailmankuuluja DJ-supertähtiä, kuten Above & Beyond, Gareth Emery ja legendaarinen Paul van Dyk.

Tulevaisuuden DJ-tähdet voivat osallistua kilpailuun tallentamalla vähintään 30 minuutin DJ-mixtapen ja lataamalla sen Mixcloud.com-verkkosivustolle. Mixtapen nimessä tulee olla Electric Festival DJ Contest.

Julkaisun jälkeen latauslinkki tulee lähettää 10. heinäkuuta 2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen electricfestivalfin@gmail.com. Kerro sähköpostissa myös yhteystietosi, artistinimesi ja ikäsi sekä linkit sosiaalisen median kanaviisi.

Kuvaa sitten Instagramiin esittelyvideo, jossa kerrot miksi juuri sinun pitäisi päästä esiintymään Suomen suurimpaan elektronisen musiikin tapahtumaan. Käytä esittelyvideon yhteydessä merkintöjä @starafi ja @electicfestivalfin. Voittajat julkaistaan 13. heinäkuuta 2018.