PAF-sivustolta 2,7 miljoonaa voittanut suomalainen saa muhkean lisäpalkinnon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ahvenanmaalaisen PAF-peliyhtiön sivustolla juuri ennen juhannusta 2,7 miljoonan euron voiton kuitannut suomalaisnainen sai odottamattoman lisäyllätyksen. Voittajalle ilmoitettiin, että hän oli samalla kertaa voittanut myös NetEntin Mega Million -kampanjassa jaossa olleet 350.000 euroa.

Suomalaisnainen oli satsannut kaksi euroa Hall of Gods -peliin, kun hän voitti 2,7 euron jättipotin. Perjantaina 29. kesäkuuta pelaaja sai tietää, että hän oli lisäksi voittanut samaan aikaan sattumalta käynnissä olleessa NetEntin Mega Million -kampanjassa jaossa olleet 350.000 euroa.

– Asiakkaamme ilmaisi ilonsa uutisesta, minkä jälkeen toivotimme toisillemme oikein hyvää kesän jatkoa, PAF-yhtiön aluejohtaja Ralf Lundberg.

Suomalaispelaajan saama jättipotti oli jo yhdestoista PAF-sivuilta saatu yli miljoonan euron voitto. Lundbergin mukaan on tärkeää, että suurvoittajat saavat tukea ja neuvontaa voittojensa yhteydessä.

– Neuvomme suurvoittajia pysyttelemään nimettöminä ja pitämään tauon pelaamisesta, Lundberg kertoo.

PAF-yhtiön omistaa Ahvenanmaan maakuntahallinto, joka jakaa vuosittain noin 20 miljoonaa euroa pelituottoja yhteiseen hyvään. Pelivalikoimamme sisältyvät peliautomaatit, arpapelit, kasinopelit, bingo, pokeri ja vedonlyönti.