Pesukarhu oli pulassa – pää jumiutui maapähkinävoipurkkiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Indianassa partioineen poliisin haalarikamera on kuvannut, kuinka pinteessä ollut pesukarhu kulki tien yli hädissään. Pesukarhun päähän oli jäänyt purkki, jonka sisällä oli ollut maapähkinävoita.

Poliisi pysäytti ajoneuvonsa tien sivuun ja päätti auttaa poloista. Viranomainen otti pesukarhun kiinni ja vetäisi purkin pois sen päästä. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun eläimen pää jää kiinni purkkeihin tai purnukoihin.

Ihmisten tulisi huolehtia tyhjät purkit, pullot ja roskat siten, etteivät eläimet pääse tonkimaan niitä tai mahdollisesti vahingoittamaan itseään. Kerroimme äskettäin kahdesta saksalaisesta siilistä, jotka löysivät alkoholipullon maasta. Siilit joivat itsensä juovuksiin ja sammuivat.