Suklaa parantaa seksielämää – parantaa jopa orgasmeja

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Tumman ja kaakaorikkaan suklaan terveysvaikutuksista on puhuttu jo pitkään. Tummassa suklaassa on L-arginiini -nimistä aminohappoa, joka vahvistaa seksuaalista viettiä ja suorituskykyä sekä naisilla että miehillä. Suklaa liittyy olennaisesti ihmisten eroottiseen ja romanttiseen elämään.

Suklaata annetaan lahjaksi ja sen avulla herkutellaan. Etenkin tumman suklaan nauttiminen kannattaa, koska se kiihdytää verenkiertoa myös sukupuolielimiin ja parantaa siten kiihotusta ja orgasmeja. Peräti 4.000 naista vastasi syrjähyppysivusto Illicit Encountersin toteuttamaan kyselyyn suklaaseen liittyen, Femail First uutisoi.

Heistä 78 prosenttia myönsi, että suklaa lisää seksuaalista halukkuutta. Puolestaan 48 prosenttia naisista sanoi, että pettyisivät, mikäli rakastaja toisi lahjaksi suklaarasian halpaversion. Parhaimman tehon makuuhuoneeseen saa mahdollisimman tummasta ja sokeroimattomasta suklaasta, jossa on paljon kaakaota.