Ashley Graham: ”Rakastan liikuntaa – poistan sillä ahdistusta!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Positiivisen kehonkuvan puolesta puhuva supermalli Ashley Graham tietää, että myös muodokkaiden naisten kannattaa pitää huolta terveydestään liikunnan avulla. Kolmekymppinen Graham rakastaa treenaamista, koska se saa hänen mielensä toimimaan paremmin.

– Kuntoilun paras palkinto on se, että kun tiedän kehoni toimivan, voi myös mieleni paremmin. En tunne olevani niin ahdistunut tai ärtynyt, vaan olen rauhallisempi ja valmiimpi tekemään hyviä päätöksiä ruokavalion ja koko elämäntavan suhteen, Ashley Graham kertoo MBG-lehdelle.

Supermalli hyödyntää treenaamisessa oikeanlaisia hengitystekniikoita. Hän kertoo käyvänsä kuntosalilla viisi kertaa viikossa. Vaikka naista ylistetään hänen upean kurvikkaan vartalonsa ansiosta, on hänelläkin päiviä, jolloin tuntee itsensä lihavaksi. Tällöin hän yrittää kehua itseään kauniiksi.