Kylie Jennerin ja Travis Scottin outo järjestely – eivät asukaan perheenä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parikymppinen kosmetiikka-alan yrittäjä ja realityperheen kuopus, Kylie Jenner, synnytti tänä vuonna Stormi-nimisen tyttären. Lapsen isä, 27-vuotias räppäri Travis Scott, ei asu lapsen ja hänen äitinsä kanssa saman katon alla.

Sen sijaan Kylie Jennerin asuinkumppanina on hänen paras ystävänsä, Jordyn Woods. Kaksikko elää Los Angelesin Hidden Hills -alueen kartanossa. Kylie paljastaa Voguelle, että käyttää kämppistään hyväksi meikkejä testaillessaan.

Vaikka puolivuotiaan Stormi-tytön vanhemmat ovat onnellisia ja kasvattavat lastaan yhdessä, elävät he kuitenkin eri osoitteissa virallisesti. Travis Scottin asunto on lähellä Kylien, Stormin ja Jordynin asuttamaa lukaalia.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

piercings 🖤

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

thanks @voguemagazine ✨

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on