Näin humalasta puhutaan kuin paikalliset – tähdet opettavat oman murteensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanity Fair -lehti on julkaissut YouTube-kanavallaan suosittua videosarjaa, jossa tunnetut näyttelijätähdet, huippumallit ja artistit selittävät kameralle heidän oman murteensa sanoja. Videoilla on kuultu muun muassa Bostonin, Skotlannin ja Australian slangisanoja selitettynä.

Nyt kanava on julkaissut uuden videon, johon on koostettu kaikista aiemmista haastatteluista pelkästään juomiseen ja alkoholiin liittyvät sanat ja sanonnat. Videolla muun muassa Mark Wahlberg, Charlize Theron, Jennifer Lawrence ja Margot Robbie selittävät humalaan liittyviä oman murteensa sanontoja selkeämmällä englannin kielellä.

Videolla kuullaan muun muassa meksikolaisia, australialaisia, skotlantilaisia ja afrikaansin kielisiä sanontoja, jotka kertovat humalan vahvuudesta, juomisesta ja krapulasta. Videon avulla katsojatkin voivat oppia ilmaisemaan eri maiden omilla murteilla paikallisille miten humalassa he ovat.