Naiset masturbointitalkoisiin – hyvää oloa helposti ja ylpeästi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Itsetyydytys on terveellistä ja jopa suotava osa ihmisen seksielämää. Tutkimusten mukaan suurin osa miehistä masturboi säännöllisesti. Naisten määrä ei ole kyselytulosten perusteella yhtä suuri, mutta syynä saattaa olla myös itsetyydytyksen häpeileminen. Masturboimisessa ei ole mitään hävettävää.

Lovehoney-seksileluvalmistajan parisuhde-ekspertti Sammi Cole vinkkaa Femail Firstille, että naisten tulisi tyydyttää itseään ylpeästi ja häpeilemättä. Masturboiminen vaikuttaa yleiseen mielialaan ja orgasmien aiheuttama mielihyvähormonien tulva saa onnellisemmaksi. Itsetyydytystä harjoittamalla voi myös parantaa parisuhteen seksielämää monipuolisemmaksi ja tyydyttävämmäksi.

Harjoittelun kautta voi kontrolloida ja saavuttaa paremmin orgasmeja. Laukeamisella on puolestaan suunnaton etu esimerkiksi rentoutumisessa. Orgasmien avulla voi nimittäin saavuttaa rauhallisemmat yöunet. Masturboiminen poistaa myös estoja ja auttaa kehoa pysymään seksuaalisemmassa vireessä.

Makuuhuoneeseen kannattaa hankkia apuvälineitä, joita voi hyödyntää joko omatoimiromantiikassa tai esileikissä. Kumppanin edessä harjoitettu masturbointisessio voi olla äärimmäisen kiihottavaa molemmille osapuolille. Vanha sääntö pätee myös seksiin, eli nälkä kasvaa syödessä. Sama käy myös masturboimisen kanssa, ja lopulta nainen voi saavuttaa multiorgasmeja sekä autuaan tajunnanräjäyttävän olotilan.