Taylor Swiftin stalkkerille lähestymiskielto – yritti tunkeutua tähden kotiin puukon ja köyden kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Taylor Swift voi huokaista helpoituksesta häntä vainonneen miehen saatua tuomion. 38-vuotiaalle Julius Sandrockille määrättiin viiden vuoden lähestymiskielto. Sandrock pidätettiin huhtikuussa hänen yritettyään murtautua Swiftin Beverly Hillsin kotiin.

Naamariin ja kumihanskoihin pukeutuneen miehen autosta löydettiin puukko, köyttä sekä ammuksia. Taylor Swift ei ollut tapahtumahetkellä kotonaan. Oikeuden pöytäkirjojen mukaan tapaus kuitenkin järkytti laulajaa syvästi, saaden hänen pelkäämään henkensä edestä.

The Blast -sivuston mukaan Sandrockin täytyy pysytellä vähitnään 90 metrin päässä Swiftistä. Mies suoritti tapahtumahetkellä ehdonalaista Coloradon osavaltiossa käsiaseen laittomasta ampumisesta.