Tyttö istui jalat kojelaudalla – sitten tulikin äkkijarrutus! Älä tee tätä virhettä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vahingoniloa on pidetty ihmisen suurimpana ja aidoimpana naurunaiheuttajana. Nyt netissä leviää taiwanilaisen Twitter-käyttäjän video, jolla nähdään auton apukuljettajan penkillä nukkuneen naisen kokema pila.

Videolla nähdään, kuinka nainen nukkuu auton etupenkillä jalkansa kojelautaa vasten. Kuljettaja tekee äkkijarrutuksen ja nainen lipsahtaa jalkatilaan penkin eteen. Neitokainen ei ole asiasta mielissään.

Videota on katsottu lähes yhdeksän miljoonaa kertaa. Nainen huutaa ärsyyntyneenä apua, koska ei pääse penkin välistä ylös omin voimin. Video muistuttaa hyvin siitä, miksi autossa tulee käyttää turvavyötä ja minkä takia jalkoja ei kannata pitää kojelaudalla.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.