Karen Havary on uskomaton näky – takapuoli loksauttaa leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina epäluonnollisen kurvikkaat naiset ovat saaneet merkittävästi jalansijaa viihdealalla, sillä esimerkiksi Kim Kardashian ja Nicki Minaj ovat ällistyttäneet kerta toisensa jälkeen valtavilla takapuolillaan ja tiimalasivartaloillaan.

Nyt Minaj on saanut uuden haastajan Brasiliasta. Kyseessä on vasta 19-vuotias Karen Havary, jonka on ainakin kuvien perusteella erittäin vahvasti kauneusleikkauksilla tuunattu teinityttö. Hänen takapuolensa ympärysmitta on muhkeat 120 senttimetriä ja mitat on saavutettu lisäämällä takapuoleen täytettä useissa operaatioissa.

Havaryn tavoitteena on ollut panostaa vartaloonsa, jotta hän voisi haastaa Nicki Minaj’n, ja siinä hän näyttää hiljalleen onnistuvan. Rio de Janeirossa asuva Karen Havary on saanut jo nyt jalansijaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on jo yksin Instagramissa. yli 100.000 seuraajaa.

Sereiando 🧜‍♀️ havary à milanesa 😂👸🏻

A post shared by Karen Havary (@havaryk) on

Passa pro ladinho Baby 👸🏻❤️

A post shared by Karen Havary (@havaryk) on