Kettua silitettiin ensimmäistä kertaa – seuraus sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ketut ovat melko kesyjä ja tottuneet elämään monissa paikoissa lähellä ihmisasutusta. Kettuja on nähty jopa lemmikkeinä, mutta kettujen kuitenkin kuuluisi elää luonnossa eivätkä ne villin luonteensa vuoksi sovi tavanomaisiksi lemmikeiksi sisätiloihin.

Nyt videolla nähdään ihastuttava tilanne, jossa kettua silitetään. Kettu on pelastettu eläinsuojaan eikä se ole aiemmin kokenut silittämistä tai ihmisen kosketusta. YouTube-videolla maassa makoilevaa kettua silitetään ja rapsutetaan ensimmäistä kertaa.

Kettu alkaa heti ääntelemään erikoisesti kun nainen silittää sitä. Kettu näyttää pitävän rapsutuksista laittaessaan silmänsä kiinni. Ketun kirkuminen ja vinkuminen on kuitenkin niin erikoista kuultavaa, että se saisi varmasti monet kokemattoman kettujen käsittelijät hämmentymään siitä, että pitääkö kettu kosketuksesta vai ei.