Khloe Kardashian muuttaa perheensä luokse – pettävä poikaystävä mukana!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ammattikoripalloilijana Ohion Clevelandissa pelaava Tristan Thompson aikoo muuttaa Khloe Kardashianin ja heidän yhteisen True-tyttären kanssa kesäksi Los Angelesiin. Mies pelkää Kardashianien reaktioita ja vastaanottoa, koska jäi hiljattain kiinni pettämisestä.

Kardashianit ovat äärimmäisen pettyneitä Tristan Thompsoniin, joka jäi kiinni pettämisestä vain muutama päivä ennen Khloe Kardashianin ja hänen ensimmäisen lapsen syntymää. Tristan Thompson haluaa kuitenkin osoittaa olevansa jälleen luottamuksen arvoinen ja aikoo nähdä vaivaa välien parantamiseen Khloe Kardashianin perheen kanssa.

Khloe on valmistautunut Los Angelesiin muuttamiseen järjestämällä toiseen kotiinsa vauvaelämälle tarvittavat tykötarpeet. Khloe on myös puolustanut miestään ja haluaa, että hänen perheensä antaisi Tristanille uuden mahdollisuuden. Hän haluaa kaikkien keskittyvän onnellisiin asioihin, People-lehti uutisoi.

https://www.instagram.com/p/BgSrIaoAK77/?taken-by=realtristan13