Kim Kardashian valittiin vuoden muotivaikuttajaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on kansainvälisesti hyvin seurattu tähti, joka tunnetaan ja tunnistetaan lähes missä tahansa maassa mihin hän matkustaa. Nainen on haalinut hänen Instagram-kanavalleen jo yli 112 miljoonaa seuraajaa, ja nyt hänet palkittiin vuoden muotivaikuttajana.

Kim Kardashian osallistui CFDA Fashion Award -palkintogaalaan, jossa hänet palkittiin vuoden muotivaikuttajana. Nainen saapui paikalle upeassa kaksiosaisessa asussa, johon kuului lyhyt keskivartalon paljastava yläosa ja kauniisti laskeutuva ihonmyötäinen hameosa.

Kim Kardashian oli hyvin otettu saamastaan tunnustuksesta. Nainen vitsaili kiitospuheessaan pitäneensä palkintoa yllättävänä siksi, että hän on suurimman osan ajasta alasti. Kardashian myös kertoi, että hänen suurin haaveensa on aina ollut päästä muotilehtien kansiin, minkä vuoksi palkinto olikin hänelle hyvin tärkeä.

All Over Press
All Over Press
All Over Press
All Over Press