Koira tuhosi kodin irtaimistoa – ilme paljasti syyllisen

Koti & Asuminen Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit tekevät kotona välillä pahojaan omistajan silmän välttäessä. Osa lemmikeistä voi suunnata tylsistymisensä kodin irtaimistoon ja huonekaluihin, kun taas osa syyllistyy useammin ruoan varastamiseen.

Verkossa on monia hauskoja tapauksia, kun syyllistä etsittäessä koirat paljastavat osallisuutensa sotkuun heti. Syylliset koirat kääntävät häpeissään katseensa pois omistajasta, eivät tule kutsuttaessa luo, poistuvat vähitellen paikalta ja uikuttavat. Nyt verkossa huvittaa video, jossa syyllinen koira paljastaa itsensä hyvin surullisella katseella.

Videolla mies huomaa koiriensa aiheuttaneen melkoisen sotkun hänen ollessaan poissa kotoa. Toinen koira tervehtii omistajaa häntä heiluen, mutta toisen ilmeestä käy heti ilmi, että se tietää tehneensä väärin. Koira on leikkinyt omistajan poissa ollessa kaapilla, jonka se on kaatanut maahan ja repinyt tuhansiin pieniin palasiin.