Kourtney Kardashian pelkää Scott Disickin puolesta – joutuuko jälleen tuuliajolle?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin Scott Disickin lipsahtaneen takaisin vanhoihin ja turmiollisiin käyttäytymismalleihin, kun hän juhli päihteiden vaikutuksen alaisena tyttöystäväänsä Sofia Richieta pettäen. Yksi Scott Disickin puolesta huolensa osoittaneista on hänen kolmen lapsensa äiti Kourtney Kardashian.

Päihderiippuvuuksista useamman kerran eroon yrittänyt Scott Disick sai äskettäin elämänsä takaisin järjestykseen aloitettuaan seurustelun teinimalli Sofia Richien kanssa. Miehen kunnollinen käytös johti lopulta välien uudelleen lämpenemiseen myös hänen kolmen lapsensa kanssa. Kourtney on ollut onnellinen lastensa puolesta, eikä haluaisi muutoksia perhesuhteisiin, People-lehti uutisoi.

Scott Disickin uskottomuus nousi otsikoihin vain muutama päivä sen jälkeen, kun Kourtney Kardashian oli kertonut mediassa olevansa tyytyväinen hänen panokseensa isänä olemisessa. Scott Disickin nähtiin suutelevan vieraan naisen kanssa Kanye Westin levynjulkistamisjuhlissa. 19-vuotias Sofia Richie jätti 35-vuotiaan Scott Disickin kohun jälkeen.