Mies toimi paparazzina päivän – Lisa Rinna piti häntä hulluna

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkisuuden yksi varjopuoli on se, että valokuvaajat seuraavat julkisuuden valokeilassa paistattelevia henkilöitä kaikkialle. Samaan aikaan se on kuitenkin myös yksi tapa, jolla julkkikset pysyvät uutisotsikoissa kun he antavat paparazzeille kuvattavaa. Nyt videolla seurataan miestä, joka päätti toimia paparazzina yhden päivän.

BuzzFeedBlue seurasi yhden päivän ajan Aria-nimistä miestä, joka halusi astua paparazzien saappaisiin. Aria sai päivän aikana apua Giles Harrisonilta, joka on tehnyt paparazzina töitä jo 24 vuoden ajan. Harrison ajelee Los Angelesissa ja kiertelee päivittäin julkkisten suosimien paikkojen ympärillä saadakseen tutut tähdet valokuviinsa.

Iso osa päivästä kuluu autossa ajellen ja odottaen. Neljän tunnin odottelun jälkeen valokuvaajat näkevät kuitenkin tutun Teslan, jonka he tietävät kuuluvan näyttelijä Lisa Rinnalle. Päivän päätteeksi Aria pääsee näkemään Harrisonin mukana vielä Zoe Saldanan, Mila Kunisin ja Ashton Kutcherin.