Nainen! Iske mies tosielämässä – ei tarvitse arvuutella kiinnostusta

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Nykyajan treffikulttuuri on julmaa, sillä ihmiset ovat unohtaneet kohteliaat käytöstavat deittiviidakossa vaeltaessaan. Sovellusten ja pikaviestipalveluiden välityksellä tapahtuva kommunikointi tekee tutustumisesta kasvotonta. Siksi monet ovat lopettaneet digisovellusten käytön ja siirtyneet vanhanaikaiseen pokauskulttuuriin.

Nyt otetaan miehistä ja naisista mittaa, kuka uskaltaa iskeä uuden tuttavuuden perinteisesti kasvokkain? Huomionarvoista on, että myös naiset voivat nykyaikana pyytää kiinnostavaa miestä kanssaan treffeille. Taktiikkaa kannattaa kuitenkin harjoitella etukäteen, koska nykyisin oikeassa elämässä iskeminen on harvinaisempaa kuin ennen.

Naiset ovat saattaneet tottua siihen, että miehet tekevät aina aloitteen. Tosiasia on, että ihmisiä torjutaan päivittäin deittisovelluksissa, joten miksi samaa ei voisi tapahtua myös tosielämässä. Siksi naiset voivat myös aktivoitua iskemään miehiä.

Helpoiten treffeille pyytäminen onnistuu kasvotusten siten, että aloittaa keskustelun jostain arkipäiväisestä asiasta. Toista henkilöä ei kuitenkaan kannata pyytää kanssaan kahveille heti kohdatessa, vaan tilannetta on hyvä tunnustella. Naisella on yleensä paremmat mahdollisuudet saada mies kiinnostumaan itsestään, mikäli hän käyttäytyy itsevarmasti. Siksi treffeille pyytämisen sijaan nainen voi osoittaa kiinnostuksensa yksinkertaisesti tarjoamalla miehelle puhelinnumeroon. Mikäli miehestä ei kuulu enää sen jälkeen, ei kiinnostus ollut molemminpuolista.