80-vuotias Isoäiti hurjasteli vesiliukumäessä – hulvaton tapaus videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sekä perinteiset liukumäet että vesiliukumäet tuottavat lapsille vesipuistoissa ja leikkikentillä paljon iloa. Toisinaan myös aikuiset uskaltautuvat hurjiin liukumäkiin, joiden laskemisella on melko usein kivuliaat seuraukset.

Hauskalla YouTube-videolla nähdään nyt tilanne, jossa isoäiti on päättänyt laskea vesiliukumäestä. 80-vuotias isoäiti on saanut lapsenlapsiltaan käsiinsä GoPro-kameran, jonka avulla hän tallensi huvittavan tilanteen muidenkin iloksi.

Video todistaa, että myös vanhukset voivat vielä laskea vesiliukumäestä niin halutessaan. Hurjan laskun jälkeen yllättynyt isoäiti toteaa muille, että hänen mielestään vauhdikkaasta vesiliukumäestä laskeminen oli todella hauskaa.