Kendall Jenner vakavissaan koripalloilijan kanssa – seurustelevat nyt virallisesti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityperheestä huippumalliksi ponnistanut Kendall Jenner on yhdistetty viime viikkoina romanttisessa mielessä NBA-tähti Ben Simmonsiin. Lähipiirin mukaan he ovat lähentyneet pariskuntana ja nyt näyttäisi siltä, että heidän suhteensa on muuttunut vakavampaan suuntaan.

Kendall Jenner nähtiin suutelemassa hiljattain hänen ystäviensä Gigi ja Bella Hadidin pikkuveljen Anwar Hadidin kanssa. Tällöin Kendall oli vakuuttanut, että pitää ainoastaan hauskaa miesten kanssa, eikä ole valmis mihinkään vakavaan. Silti nainen on nähty viettävän intensiivisesti aikaa koripalloilija Ben Simmonsin kanssa.

Mies on vuokrannut hulppean talon Los Angelesista, ja parhaillaan kartanoonsa remonttia tekevä Kendall mielellään aikaansa Benin luona. People-lehden mukaan kaksikko asuu periaatteessa saman katon alla ja heidän seurustelunsa on muuttunut vakavammaksi. Ben Simmons oli varattu tavattuaan Kendall Jennerin aiemmin keväällä, mutta mies erosi Tinashe-nimisestä laulajasta huippumallin takia.

A post shared by Ben Simmons (@bensimmons) on