Kukko puolusti reviiriään – ajautui tappeluun kilin kanssa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläimet riitelevät välillä ihan samoin kuin ihmisetkin. Joskus toisen läsnäolo alkaa ärsyttämään ja asialle on pakko tehdä jotain. Pienempiä ei saisi kiusata, mutta isompia näköjään saa siitäkin huolimatta, että suurempi eläin on tässä tapauksessa kuitenkin nuorempi.

Tuoreella YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa pieni kili ja kukko ovat jostain syystä päätyneet ottamaan toisistaan mittaa. Kili nousee välillä takajaloilleen yrittäessään pelotella kukkoa, mutta se ei näytä kuitenkaan onnistuvan.

Kili on kooltaan nuoresta iästään huolimatta kukkoa huomattavasti suurempi ja painavampi, mutta se ei silti pysty olemaan perääntymättä kun peloton kukko hyökkää itsevarmasti sitä kohti. Kilille tilanne on varmasti hauskaa leikkiä, mutta kukko näyttäisi toiminnallaan puolustavan omaa reviiriään.