Liam Payne ja Cheryl Cole erosivat – vauva-arki oli liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Keväällä alkanut huhumylly laulaja Cheryl Colena tunnetuksi tulleen Cheryl Tweedyn ja One Direction -poikabänditähti Liam Paynen erosta on vahvistettu. He ilmoittivat Twitterissä jatkavansa elämäänsä omilla tahoillaan.

– Ilmoitamme pahoilla mielin jatkavamme elämäämme erillään. Tämä on ollut todella vaikea päätös. Rakastamme toisiamme todella paljon perheenä. Bear on kaikkemme ja toivomme, että kunnioitatte hänen yksityisyyttään, kun suunnistamme eteenpäin, julkaisussa kirjoitettiin.

The Sun -lehti tietää pariskunnan ongelmien alkaneen aiemmin tänä vuonna, eivätkä he päässeet niistä yli. He ovat elämässään eri tilanteissa, joten ero on kaikkien osapuolten kannalta järkevin päätös. He jakavat yksivuotiaan pojan huoltajuuden. Liam Payne on muuttanut pois pariskunnan miljoonakartanosta. Pariskunta oli yhdessä yhteensä 2,5 vuotta.

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on——