Selena Gomez on muuttunut nainen: ”Yritän nauttia enemmän elämästä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Selena Gomez on pannut elämänsä arvot uuteen järjestykseen viime vuonna tapahtuneen munuaissiirtoleikkauksen jälkeen. Nainen on ottanut tietoisesti etäisyyttä julkisuudesta ja halunnut keskittyä enemmän tosielämästä nauttimiseen.

– Rehellisesti sanoen olen astunut hieman taka-alalle. Nautin elämästä. En ajattele enää mitään, mikä aiheuttaa minulle stressiä ja se on todella kivaa. En asu enää Los Angelesissa. En myöskään yritä saada ihmisiä pitämään minusta väkisin, Selena Gomez kertoi Good Morning Americalle.

Selena Gomez sai munuaisen parhaalta ystävältään, Francia Raisalta. Molemmat naiset sairastuivat masennukseen operaation jälkeen. Vaikka laulaja Selena Gomezin vuosi on ollut rankka, katsoo hän tulevaisuuteen positiivisella mielellä. Hän dubbasi hahmon äänet uuteen Hotel Transylvania 3 -animaatioelokuvaan.