Totuus kuullaan lasten suusta – voitko olla nauramatta näille?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset ovat huvittavan rehellisiä ja kertovatkin välillä asiansa niin suoraan, että herkimpiä voi alkaa nolostuttamaan. Totuus kuullaan lasten suusta, minkä vuoksi heidän voi odottaakin sanovan mitä tahansa, milloin tahansa ja kenelle tahansa.

YouTube-videolla nähdään nyt hulvaton kooste vanhempien tallentamista tilanteista, joissa lapsi on sanonut jotakin odottamatonta ja hauskaa. Lapset kommentoivat hauskasti omaa pahaa käytöstään ja osaavat selittää vanhemmilleen myös sen, minkä vuoksi heidän tulisi saada tehdä kiellettyjä asioita.

Kyoot-kanavan julkaisemalla videolla kuullaan kymmenen minuutin aikana mitä hauskempia kommentteja, joita lapset ovat suustaan päästäneet. Vanhemmat ovat varmasti olleet kuvaushetkellä todella tyytyväisiä onnistuessaan tallentamaan kyseiset huvittavat tilanteet kameroillaan.