Viimeisillään raskaana olevan Cardi B vatsavideo ihmetyttää: ”Tätä on jatkunut jo tunteja!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen räppäri Cardi B odottaa tällä hetkellä ensimmäistä lastaan räppäri Offsetin kanssa. Kesäkuun lopulla nainen paljasti faneilleen myös sen, että hän on ollut Offsetin kanssa salaa naimisissa jo lähes vuoden ajan.

Tyttöä odottava Cardi B synnyttää aivan lähipäivinä, sillä naisen tiedottajat ovat aiemmin paljastaneet lasketun ajan olevan heinäkuun alussa. Vauva näyttäisikin jo kovasti haluavan ulos siitä päätellen, että se järjestää melkoisia tanssiesityksiä naisen vatsassa.

25-vuotias Cardi B on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän kuvaa vatsaansa. Vatsassa käy melkoinen myllerrys, kun vauva liikkuu taukoamatta. Räppärin mukaan kovaa liikehdintää on jatkunut jo tuntien ajan, minkä vuoksi hän ei ole pystynyt nukkumaan päiväuniaan. Nainen epäilee vauvan olevan hänelle jostain suuttunut, koska hän liikkuu ja potkii niin kovasti.

😩😩😩I think she wanna fight

A post shared by Cardi B Official IG (@iamcardib) on