Ariel Winter jättää sosiaalisen median – Twitter-kanava katosi ensimmäisenä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moderni perhe -hittisarjan tähti Ariel Winter on yksi Hollywoodin seksikkäimmistä nuorista naisista. Naisen perässä juoksee joukko paparazzeja joka päivä, koska nuoren tähden paljastava pukeutuminen pitää kaunottaren usein median valokeilassa.

Splash News
Splash

Ariel Winter on aiemmin ilmoittanut ottavansa aikalisän julkisuuteen. Hän haluaa pysyä poissa parrasvaloista ja lopettaa työskentelyn julkisuudessa. Nyt nainen on poistamassa läsnäolonsa myös sosiaalisesta mediasta.

Ariel Winter on Daily Mail -sivuston mukaan kertonut poistavansa kaikki sosiaalisen median kanavansa. Tällä hetkellä tähden oma sivu Instagramissa on vielä voimassa, mutta oman Twitter-tilinsä tähti on jo poistanut kokonaan.