Raskaana oleva Kate Hudson haaveilee alkoholista – unelmana Dirty Martini -drinkki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Kate Hudson tunnetaan monista romanttisista komedioista, joista todella suosituiksi nousivat muun muassa Kuinka hukata kundi 10 päivässä ja Kultaakin kalliimpaa -elokuvat. 39-vuotias Kate ilmoitti huhtikuussa, että hän odottaa tyttövauvaa poikaystävänsä Danny Fujikawan kanssa.

Kate Hudsonilla on edellisistä liitoistaan kaksi lasta, Ryder Robinson ja Bingham Hawn Bellamy. Uusin tulokas tulee olemaan kuitenkin Hudsonin ja hänen tuoreen poikaystävänsä Danny Fujikawan ensimmäinen yhteinen lapsi. Nyt nainen on alkanut jo vähitellen valmistautumaan henkisesti terveelliseen synnytykseen ja sen jälkeisiin drinkkeihin.

Kate Hudson julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän meditoi ja näyttää hyvin keskittyneeltä makoillessaan lattialla tyynyjen päällä. Nainen kertoo visualisoivansa kuvassa terveen synnytyksen ja todella syntisen Dirty Martini -drinkin, jota nainen on kaivannut raskauden aikana.