Kylie Minogue hehkuu onnea – löysi uuden rakkauden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Kylie Minogue on tehnyt todella pitkän uran musiikin parissa. Viime aikoina nainen on kuitenkin ollut enemmän median valokeilassa parisuhteidensa vuoksi. Minogue sai aiemmin puuma-nimityksen alkaessaan seurustelemaan 20 vuotta nuoremman Joshua Sassen kanssa. Nyt nainen on vaihtanut miehen hieman vanhempaan komistukseen.

Juuri 50 vuotta täyttänyt poptähti on tällä hetkellä todella rakastunut Paul Solomons -nimiseen mieheen. Solomons on Daily Mail -sivuston mukaan noin 40-vuotias ja työskentelee luovana johtajana Iso-Britannian GQ-lehden toimituksessa.

Pariskunta suuteli julkisesti ensimmäistä kertaa toukokuussa Kylie Minoguen 50-vuotissyntymäpäiväjuhlissa. Laulaja on aiemmin ollut sitä mieltä, että avioliitto ei ole häntä varten. Uusi rakkaus on kuitenkin alkanut saamaan kaunottaren toisiin ajatuksiin.

I ❤️ NY

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on