Nainen säikähti sähköaitaa – märkä seuraus housuissa videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lukemattomat ihmiset ovat kokeilleet lapsena tai aikuisena joko tahallaan tai tahattomasti miltä tuntuu koskettaa sähköaitaa. Tällä kerralla eräs pahaa aavistamaton nainen sai todellisen yllätyksen housuihinsa osuessaan sähköaitaan.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään miten mies kuvaa hevosista innostunutta naista. Nainen haluaa mennä tervehtimään hevosia, jolloin hänen ystävänsä miettivät, että pitäisikö naiselle kertoa, että hevosten laidunta ympäröi sähköaita.

Miehet päättävät olla kertomatta sähköaidasta, minkä vuoksi nainen pelästyy todella kovasti osuessaan sähköaitaan. Miehet eivät olisi voineet kuitenkaan arvata mitä säikähtämisestä seuraa. Sähköaitaan osuttuaan nainen virtsasi housuihinsa, mikä näytti kuitenkin onneksi huvittavan naista itseäänkin.