Ruumishuoneen jääkaapista löytyi elävä nainen

Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalta kantautuu ajoittain tietoja tapauksista, joissa ihminen on julistettu kuolleeksi ennen aikojaan. Tällä kertaa BBC uutisoi eteläafrikkalaisesta naisesta, joka päätyi elävänä ruumihuoneen jääkaappiin saakka ennen kuin hänen huomattiin olevan sittenkin edelleen elossa.

Auto-onnettomuudessa ollut nainen todettiin ensihoitajien toimesta kuolleeksi ja kuljetettiin Carletonvillen sairaalan ruumishuoneelle. Ambulanssiyhtiön ensihoitajien mukaan naisessa ei havaittu mitään elonmerkkejä, mutta paikallisen Times Live -verkkomedian mukaan ruumishuoneen työntekijä havaitsi naista tutkiessaan, että tämä hengittää.

Viranomaiset ovat nyt vahvistaneet Britannian yleisradioyhtiölle, että nainen kiidätettiin ruumishuoneelta sairaalaan, jossa häntä hoidetaan edelleen. Poliisi tutkii parhaillaan omaisten vaatimuksesta tapausta ja siihen johtaneita syitä. Ambulanssiyhtiö kiistää tehneensä virheen, koska myös sairaalan lääkäri oli todennut naisen kuolleeksi.