Hätälaskun hajullaan aiheuttanut kuoli – hajun karmea syy selvisi viimein

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin lomalennolla olleesta matkustajasta, jonka haju sai muut lentokoneessa olleet matkustajat voimaan pahoin. Lentokone joutui tekemään hätälaskun. Nyt hajun syy on selvinnyt.

Venäläinen 58-vuotias muusikko Andrey Suchilin oli mies, jonka vuoksi Kanariansaarilta Hollantiin matkalla ollut lentokone joutui tekemään hätälaskun Portugaliin. Andrey Suchilin on nyt kuollut ja samalla hajun syy on tullut julkisuuteen. Hänen elimistössään oli vakava nekroosin aiheuttava infektio, joka lopulta aiheutti sisäelinvaurioita ja siten miehen kuoleman, CBS News uutisoi.

Transavia Airlinesin lennolla mukana olleen matkustajan haju oli niin karmaiseva, että muut matkustajat alkovat oksennella sen vuoksi. Tilanne meni lopulta niin pahaksi, että lentokapteeni päätti tehdä hätälaskun Portugaliin, jotta mies voitaisiin poistaa lennolta ja lentokone tuulettaa. Joidenkin lähteiden mukaan jotkut matkustajista olisivat jopa menettäneet tajuntansa hajun vuoksi. Miehen elimistössä oli tällöin kuolioita, joten haju oli peräisin hänen mätääntyneistä kudoksista.

Андрей ушел. увы. Lidia Tikhonovich

Publiée par Andrey Suchilin sur Lundi 25 juin 2018