Jäitkö MM-jalkapallokilpailujen leskeksi? Näin otat siitä hyödyn irti

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Kylmä tosiasia on se, että pariskunnat tarvitsevat myös omaa aikaa tahoillaan, jotta liiallinen yhdessäolo ei muutu puuduttavaksi tai katkeraksi. Parhaillaan käynnissä olevat jalkapallon MM-kilpailut ovat saattaneet verottaa sydänkäpyjen yhteistä aikaa silloin, jos toinen osapuoli ei ole kiinnostunut otteluiden seuraamisesta.

Naiset voivat käyttää jalkapalloleskeydestä kertyvät tunnit asioihin, joita ei muuten ehtisi tehdä. Oma aika on äärimmäisen tärkeää, ja etenkin omiin harrastuksiin ja mielenkiinnonkohteisiin panostaminen. Toisin sanoen miehen suorittama penkkiurheilu on myös yhtä sallittua ja tärkeää kuin naisen omat harrastukset.

Parisuhteessa on joustettava, mutta ei kannata tehdä kompromisseja itselleen tärkeiden asioiden kanssa. Omalla ajalla voi käydä urheilemassa, tekemässä puutarhatöitä tai nähdä kavereita. Samalla voi parantaa omaa itsetuntoa, kun mielenkiinto myös omaan elämään pysyy yllä.