Lehti: Kim Kardashian suunnittelee avioeroa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityjulkkis Kim Kardashian ja hänen aviomiehensä räppäri Kanye West ovat olleet naimisissa neljä vuotta. Parin elämään on mahtunut kohuja, menestystä ja kolme lasta. Nyt heidän kerrotaan harkitsevan avioeroa.

Räppäri Kanye West on julkisesti tunnustanut sairastavansa mielenterveysongelmia. Kanye West ja Kim Kardashian palasivat äskettäin ensimmäisen kerran Ranskan pääkaupunki Pariisiin pahamaineisen ryöstön jälkeen. He osallistuivat muotisuunnittelija Virgil Ablohin debyyttinäytökseen Louis Vuittonin estradilla. Kanye West käyttäytyi oudosti tapahtumassa.

In Touch kertoo, että pelkästään Pariisissa oleminen sai Kimin tunteet äärimmilleen. Ahdistus lisääntyi, kun Kanye West järjesti oman näytöksen varsinaisen show’n jälkeen heittäytymällä muotisuunnittelijan syleilyyn suoraan eturivistä. Räppäri oli itkenyt samaan aikaan, joten kaikki olivat todella hämillään tapahtuneesta.

Lähipiirin mukaan Kim Kardashian on ymmärtänyt, ettei Kanye West ole enää sama ihminen johon aikoinaan rakastui. Kim haluaa vanhan elämänsä takaisin, mutta ei uskalla lähteä avioerokiistaan Kanye Westin kanssa. Pariskunnalla on satojen miljoonien arvoinen omaisuus ja kolme pientä lasta.