Matkustajien hiljainen taistelu ikkunasta – huvittava video sivusta seuraajalta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki tietävät, että matkustaminen saattaa olla äärimmäisen stressaavaa, mutta se ei kuitenkaan oikeuta ärsyttävään tai jopa törkeään käyttäytymiseen. Lentokoneessa ja linja-autossa on oikeastaan jopa pakko ottaa kanssamatkustajat huomioon.

Nyt huvittavalla YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa kaksi linja-autossa matkustavaa henkilöä kinastelevat sanattomasti ikkunan asennosta. Takana istuvan miesmatkustajan mielestä ikkunan tulisi olla auki, mutta hänen edessään istuva nainen haluaisi kuitenkin pitää ikkunan suljettuna.

Tilannetta vierestä seurannut on alkanut kuvaamaan huvittavaa tilannetta, jossa kaksi peräkkäin istuvaa matkustajaa taistelevat siitä onko ikkuna auki vai kiinni. Mies ja nainen eivät vaihda keskenään yhtäkään sanaa koko neljä minuuttia kestävän videon aikana vaan kumpikin avaa ja sulkee ikkunan vuoron perään näyttäen todella turhautuneilta.