Yritys tekee kuolleiden ihosta tauluja – omaisten seinälle!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oman rakkaan sukulaisen tai puolison menehtyessä jäljelle jää enää vain yhteiset muistot, valokuvat ja esineet, jotka muistuttavat poismenneestä henkilöstä. Nyt eräs yritys auttaa ihmisiä kuitenkin säilyttämään rakkaistaan myös heidän tatuointinsa.

Ihmisten tatuoinnit ovat heille yleensä hyvin tärkeitä ja merkityksellisiä, ja ne kertovat paljon kantajastaan ja eletystä elämästä. Nyt ihmiset voivat säilöä rakkaimpiensa tärkeimmät tatuoinnit Save My Ink Forever -nimisen yrityksen avulla tauluiksi.

Yritys poistaa menehtyneen henkilön iholta ihokaistaleet, joissa muistoiksi halutut tatuoinnit sijaitsevat. Tämän jälkeen iho käsitellään niin, että se säilyy. Säilötyt ihokaistaleet kehystetään ja lähetetään läheisille, jotka saavat rakkaimpien tatuoinnit tauluina seinilleen.

Frame Your Loved One's Tattoos After They've Died

You can now keep your loved one's tattoos forever – even after they've died 😳😲Save My Ink Forever

Publiée par LADbible sur Mardi 3 juillet 2018