Fitness-mallit USA-bikineissä – näinkin itsenäisyyspäivää voi juhlia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalainen mallikaunotar Anais Zanotti nimettiin taannoin Miss Silmänruoaksi, minkä jälkeen neitokainen on ikuistettu lukuisiin paparazzi- ja mallikuviin. 31-vuotias neitokainen esiintyi taannoin kotimaansa FHM-lehden rohkeissa kuvissa ja on nykyisin usein paparazzien tähtäimissä.

Nyt Anais ja hänen ystävänsä Claudia Romani ovat viettäneet Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää näyttävästi uima-altaassa. Molemmat pulahtivat veteen USA-teemaisissa bikineissä Miamin South Beachilla.

Ranskalainen Anais Zanotti poseerasi aikoinaan alastomana Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit. Neitokaisessa riittää todella silmäniloa, sillä hänellä on uhkea DD-kupin povi ja treenattu, ruskettunut vartalo. Anais on poseerannut Playboyn ja FHM-lehden sivuilla.

Splash
Splash
Splash
Splash