Britney Spears paljasti salaisen himonsa – tätä herkkua ei voi vastustaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on tällä hetkellä fyysisesti varmasti paremmassa kunnossa kuin ikinä aikaisemmin. Nainen on viime aikoina viihtynyt erityisen paljon urheilutopeissa ja pienissä shortseissa ja julkaissut tasaisin väliajoin itsestään videoita ja kuvia, joissa hän treenaa.

Britney Spears syö kiertueillaan todella puhtaasti. Hän on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että yleensä hänen annoksistaan löytyy kanaa ja kasviksia. Jo yksi tuhti pihvi saa naisen ruoansulatuksen niin sekaisin, että hänen vatsansa on sen jälkeen kipeä monta päivää. Pienet hampurilaiset eivät kuitenkaan tuota hänelle ongelmia.

Poptähden tulee jatkuvasti pitää omasta vartalostaan huolta, mutta toisinaan hän kuitenkin haluaa vain hampurilaisia. Hampurilaisten himon sammuttaa 36-vuotiaan Spearsin mukaan McDonald’s-ravintolan pienet hampurilaiset, jotka myydään Happy Meal -aterioissa.