Kaia Gerber loisti Valentinon näytöksessä – käänsi kaikkien katseet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Cindy Crawford on jo jättänyt taakseen aktiiviuransa supermallina, mutta hänen paikkansa lunasti saman tien hänen 16-vuotias tyttärensä Kaia Gerber. Tyttärestä on muodostunut nopeasti yksi mallimaailman kuumimmista nimistä niin catwalkeilla kuin lehtien sivuillakin.

Eilen Kaia Gerber kuvattiin Pariisissa, jossa hän oli kävelemässä Valentinon muotinäytöksessä. Muotinäytöksessä esiteltiin Haute coutore -muotia, jossa jokainen asu on pääosin käsintehty ja erittäin kallis taideteos.

Valentinon muotinäytöksessä esiteltiin syksyn ja talven tulevaa muotia. Kaia Gerberille loihdittu tyyli oli todella näyttävä ja käänsi kaikkien katseet. Gerber oli puettu hyvin isoon vaaleanpunaiseen iltapukuun, jonka kruunasi todella näyttävä peruukilla luotu hiustyyli.

Splash News
Splash News