Khloe Kardashian on palaamassa töihin – päätös ahdistaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian sai ammattikoripalloilijana Ohion Clevelandissa pelaavan Tristan Thompsonin kanssa heidän esikoisensa True-tyttären noin kolme kuukautta sitten. Nyt nainen suunnittelee jo töihin palaamista, mikä aiheuttaa hänelle ahdistusta.

Khloe Kardashian muutti Tristanin ja True-tyttären kanssa kesäksi Los Angelesiin. Kardashian ehti nauttimaan tiiviistä vauva-arjesta lapsensa kanssa kolmen kuukauden ajan, mutta nyt hänen on jo määrä palata takaisin töihin, mistä nainen ei ole ollut kovinkaan innoissaan.

Khloe Kardashian on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan jättäneensä Truen aiemmin vain tunneiksi yksin tai olleensa poissa hänen luotaan vain yhden syötön ajan. Tytön jättäminen koko päivän ajaksi on saanut naisen ahdistumaan, koska hän ei ole vielä aiemmin jättänyt pikkuista niin pitkäksi ajaksi muiden hoitoon.