Lontoon taivaalle rajua pilaa Donald Trumpista – osoittaa muiden nauravan hänelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump saapuu ensi viikolla Eurooppaan ja 13. heinäkuuta Yhdistyneen kuningaskunnan pääkaupunki Lontooseen. Miehen vierailua yritetään protestoida ilmapallolla.

Donald Trumpin vierailun aikana voi nähdä, kuinka suurikokoinen The Trump Baby -niminen ilmapallo leijuu Westministerin palatsin yläpuolella. Kyseessä on kuusimetrinen ja Donald Trumpin näköinen vauvahahmo, jolla on vaipat jalassaan. Lontoon pormestari hyväksyi ilmapallon lennättämisen, sillä sen puolesta toiminut kampanja keräsi yli 16.000 puntaa tempausta varten.

Ilmapallo tulee lentämään parlamenttitalon yläpuolella aamupäivällä kello 9:30-11:30 välisenä aikana. Samaan aikaan järjestetään myös Trumpin vastainen mielenosoitus. Ilmatilaa valvovilla viranomaisilla on kuitenkin oikeus estää ilmapallon lentäminen tarvittaessa. Aktivistit ovat kuitenkin kiitelleet Lontoon pormestaria ymmärtämisestä, Sky News uutisoi.