Professori pyysi peniskuvia tutkimukseen – yleisön reaktio yllätti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Missourin yliopiston professori Alicia Walker halusi tutkia, onko peniksen koolla ja itsetunnolla yhteyttä keskenään. Hän tarvitsi tutkimusta varten 3.600 vapaaehtoista, joiden tehtävänä oli vastata kyselyyn, mitata penis ja lähettää erektiosta kuva hänelle.

Ideana oli tieteellisesti analysoida, vaikuttaako peniksen koko miesten itsetuntoon. Kuva tuli lähettää tutkimusaineistoksi lähinnä todisteeksi koon paikkansapitävyydestä. Nyt tutkimus on keskeytetty, koska Walker sai enemmän kuin tarpeeksi huomiota osakseen. Hänen sähköpostinsa täyttyi miesten yhteydenotoista, Springfield News-Leader uutisoi.

Professorin mukaan tutkimus ei olisi ollut tarpeeksi luotettava, koska hänellä ei yksinkertaisesti olisi ollut mahdollisuutta kahlata koko materiaalia läpi ja erotella sieltä aitoja vastauksia. Osa miehistä lähetti pilakuvia peniksensä sijaan. Yliopisto tuhoaa tähän mennessä saapuneen materiaalin ja Walker keskittyy muihin työtehtäviin.