Tristan Thompsonin salarakas muutti hänen kakkosasuntoonsa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koripalloilija Tristan Thompsoniin äkkirakastunut realityperheestä tuttu Khloe Kardashian sai tietää, että Thompson petti raskaana ollutta Kardashiania vain muutama päivä ennen synnyttämistä. Salasuhteen toisena osapuolena oli Instagram-malli Lani Blair.

Nyt on paljastettu, että Los Angelesiin kesäksi muuttaneet Khloe Kardashian ja Tristan Thompson tekevät kaiken yhdessä. Pienen True-tyttären vanhemmat treenaavat, syövät ja nukkuvat yhdessä. Khloen kerrotaan kontrolloivan kaikkea, ja Tristan tuntee tukehtuvansa. Hänen ainoa oma aika on päivisin kun Khloe ja True nukkuvat päiväunia.

InTouch-lehti paljastaa, että Tristan Thompson soittaa videopuhelun talon naisten päiväunien aikaan salarakkaalleen Lani Blairille. Hän ei lähipiirin paljastuksen mukaan siedä Khloen kontrolloimista, eikä malta odottaa pääsevänsä takaisin Clevelandiin. Röyhkein juoru väittää, että Lani Blair olisi jopa muuttanut Tristan Thompsonin kotiin ja saisi häneltä kuukausittain tuhat dollaria kauneushoitoja varten.

I think pink is my color💕

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on

Why does the jacuzzi have to close at 8pm?🤔😝 Bikini: @fashionnova🔥

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on

With your phone out, gotta hit them angles👌🏽 @fashionnova😍

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on