Bella Hadidin rinnat pääosassa – julkaisi viettelevän bikinikuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bella Hadid on nopeasti noussut yhdeksi mallimaailman tunnetuimmista kasvoista yhdessä isosiskonsa Gigin kanssa. 21-vuotias kaunotar on upea näky sekä muotilehtien palstoilla että näytöslavoilla, mutta siitä huolimatta Hadidkin on kertonut aiemmin kärsivänsä masennuksesta itsetunto-ongelmien vuoksi.

Itsetunto-ongelmista huolimatta naisen tulee työssään ja esiintymisissään näyttää aina itsevarmalta. Siinä Bella Hadid onnistuukin tosin erinomaisesti. Tällä kerralla nainen on julkaissut omalla Instagram-kanavallaan seksikkään kuvan, jossa hän poseeraa kameralle bikineissä.

Bella Hadidilla on kuvassa yllään punaiset bikinit. Kuva on otettu peilin kautta, mutta Hadidin poseeraus on kuitenkin ammattimainen ja lähes sellainen kuin hän poseeraisi jollekin tunnetulle muotikuvaajalle työtilanteessa.

🖤🖤🖤

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on