Heidi Klum jakaa romantiikkaa somekuvassaan: ”Vain sinä ja minä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksalainen huippumalli Heidi Klum on viime aikoina viihtynyt nuorempien miesten seurassa. Viimeksi nainen seurusteli kuuluisan ohjaajan Julian Schnabelin pojan Viton kanssa. Vito oli naista 13 vuotta nuorempi.

Nyt Klum on löytänyt rinnalleen uuden mieskomistuksen. America’s Got Talent -tuomarina nykyään toimiva Heidi Klum on alkanut seurustelemaan Tokio Hotel -yhtyeestä tunnetuksi tulleen kitaristin Tom Kaulitzin kanssa.

Pariskunnan suhde on syventynyt nopeasti, ja suhteen julkiseksi tekemisen jälkeen pariskunta onkin ollut todella erottamaton.

44-vuotias Heidi Klum ja 28-vuotias muusikko nauttivat nyt romanttisesta auringon noususta Empire State Building -rakennuksen huipulla. Heidi Klum näyttää olevan nyt rakastuneempi kuin koskaan. Hän on kirjoittanut kuvaan romanttisesti sydän-emojin kera: ”Vain sinä ja minä”.