Kelly Osbourne käy viikoittain terapiassa – suosittelee kaikille osaksi hyvinvointia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ozzy ja Sharon Osbournen nuorin tytär Kelly Osbourne on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa julkisuudesta. Naisen on tiedetty keskittyneen enemmän terveellisiin elintapoihin ja henkiseen hyvinvointiin.

33-vuotias Kelly Osbourne on kertonut avoimesti kärsineensä alkoholi- ja huumeriippuvuuksista. Hänen mielestään kaikkien tulisi käydä säännöllisesti terapiassa, jotta ihmiset pysyisivät tervemielisempinä.

Hän itse piipahtaa terapiassa kerran viikossa. Hän ei ymmärrä, miten mielen hyvinvoinnista huolehtiminen eroaa kehon fyysisestä huolehtimisesta ja tavallisista lääkärikäynneistä.

– Mielestäni kaikkien tulisi käydä terapiassa. Siihen liittyy runsaasti ennakkoluuloja, etenkin Yhdysvalloissa. Ihmiset treenaavat pitääkseen vartalonsa kunnossa, joten mieli pidetään hyvänä terapiassa käymällä.

Mieli, keho ja sielu ovat yksi iso paketti. Yritän itse käydä kerran viikossa, Kelly Osbourne kertoo The Sunissa.

Am I having a bad hair day or a good hair day? 💁‍♀️

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on