Syntisen punaista! Alessandra Ambrosio käänsi katseet asullaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ja juhlinut ympäri maailmaa. Niin tälläkin kerralla.

Alessandra kuvattiin nyt The Lascanan muotinäytöksen yhteydessä Berliinissä. Kyseessä oli The Mercedes Benz Fashion Weekin tapahtuma, jossa Ambrosio oli vieraana. Hänen syntisen punainen asunsa tuli varmasti huomatuksi.

36-vuotias Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.

Splash
Splash
Splash