Plus-malli kurvikkaana – povi vei huomion julkkisgaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Positiivisen kehonkuvan puolesta puhuva supermalli Ashley Graham tietää, että myös muodokkaiden naisten kannattaa pitää huolta terveydestään liikunnan avulla. Kolmekymppinen Graham rakastaa treenaamista, koska se saa hänen mielensä toimimaan paremmin. Nyt hänet on kuvattu mallialan kärkijuhlissa.

Ashley osallistui Pariisissa Vogue Foundation -tapahtumaan, joka järjestettiin Pariisin muotiviikkojen yhteydessä. Kurvitar asteli punaiselle matolle mustassa asussa, jonka läpikuultavat rintaliivit varastivat päähuomion.

– Kuntoilun paras palkinto on se, että kun tiedän kehoni toimivan, voi myös mieleni paremmin. En tunne olevani niin ahdistunut tai ärtynyt, vaan olen rauhallisempi ja valmiimpi tekemään hyviä päätöksiä ruokavalion ja koko elämäntavan suhteen, Ashley Graham kertoi taannoin MBG-lehdelle.

Splash
Splash