Bebe Rexha kuuli faniensa laulua – reaktio saa herkistymään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bebe Rexha on tuoreesta urastaan huolimatta jo kokenut ja menestynyt artisti. 28-vuotias Bebe Rexha tuli monille tunnetuksi 2015 vuonna julkaistusta Me, Myself & I -hitistään. Sittemmin julkaistun No Broken Hearts -kappaleen musiikkivideo sai nopeasti sata miljoonaa katselua YouTubessa.

Bebe Rexhalla on aina aikaa faneilleen ja hän pysähtyykin usein kadulla ottamaan useita selfie-kuvia innokkaiden fanien kanssa. Nyt nainen osallistui Glamour Magazine -lehden tekemään haastatteluun, jossa hän pääsi kuulemaan miten hänen faninsa laulavat naisen omia kappaleita.

Bebe Rexhalle näytettiin YouTubesta miten ihmiset ovat versioineet hänen suosituimpia kappaleitaan. Nainen oli todella otettu laulajien äänistä ja siitä miten upeita versioita he olivat hänen kappaleistaan tehneet. Lopulta tähti lähetti videon muodossa henkilökohtaiset terveiset laulajille, jotka herkistyivät nähdessään miten Bebe Rexha reagoi heidän lauluunsa.