Jysärissä tehtiin kävijäennätys – lavalla mm. Scooter, Me & My, Corona ja 666

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuudetta kertaa järjestetty ysärimusiikkiin keskittynyt Jysäri-festivaali keräsi tänä vuonna Himokselle kaikkiaan 16.000 kävijää. Perjantain ja kahden päivän VIP-liput myytiin loppuun jo ensimmäisen festaripäivän aikana.

– Tänä vuonna mukana oli monta Jysärissä ennennäkemätöntä artistia, kuten 666, Corona ja Me & My. Ysäri artisteja ei voi enää tulla uusia, joten on todella hienoa, että saamme kuitenkin edelleen Jysäriin meillä ensi kertaa esiintyviä todellisia ysäristaroja, iloitsee tuottaja Jessica Toivonen.

Festareilla nähtiin perjantaina noin kaksikymmentä eturivin jysäriartistia, kuten Movetron, Pandora, Basic Element, E-Type, Mr President ja Scooter.

Ensimmäiset huippuhetket koettiin jo torstaina Warm Up -bileissä, jossa Ice-K sekä DJ Aleksanteri K nostattivat tunnelman lentoon.

Lauantaina esiintyivät esimerkiksi Raptori, Waldo’s People, Daze sekä E-Rotic ja Masterboy. Loppuillan ysäritähtenä nähtiin Matti Airaksisen DJ-keikka, jota jouduttiin yllättäen aikaistamaan Masterboyn lento-ongelmien vuoksi. Aikataulumuutos oli yleisölle mieluisa yllätys, sillä 8.000 ihmistä juhli villisti DJ-setin alusta loppuun.